Πάρος

Παραλίες Πάρος

Παραλίες Πάρος, το νησί είναι γεμάτο από όμορφες και διαφορετικές παραλίες σε κάθε σημείο του.

Παραλίες Πάρος. Η Πάρος με έκταση ακτογραμμής μήκους 55 χιλιομέτρων δεν θα μπορούσε να μην έχει μια σειρά από όμορφες και εντυπωσιακές παραλίες. Το νησί διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλαδων. Με διαφορετική μορφολογία, με άμμο και πιο άγριες, με γαλαζοπράσινα νερά, με κόσμο και πιο ερημικές γραφικές παραλίες.

Οι παραλίες της Πάρου προσελκύουν κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες καθώς είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κυκλαδονήσια. Το νησί, όντας και το 3ο μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων, δεν θα μπορούσε να μην έχει περίοπτη θέση στις επιλογές ξένων και Ελλήνων επισκεπτών.

Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες της Πάρου;

Χρυσή Ακτή.

Παραλία Χρυσή Ακτή Πάρος. Η μεγαλύτερη σε έκταση πλαζ της Πάρου. Όπως εμφανίζει και το όνομα της η παραλία έχει μια άμμο με χρυσαφένια όψη. Είναι μια οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ιδανική τόσο για οικογένειες και παιδιά, όσο και για μικρότερες παρέες και ζευγάρια. Είναι εύκολα προσβάσιμη και έχει απόσταση από την Παροικιά 20 χιλιόμετρα.

Σάντα Μαρία.

Παραλία Σάντα Μαρία Πάρος. Βρίσκεται στην Νάουσα της Πάρου και είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού. Μαγευτικό τοπίο, με γαλαζοπράσινα νερά. Αμμουδερή παραλία, οργανωμένη με ξαπλώστρες και εύκολα προσβάσιμη. Μπορείτε να μεταβείτε εύκολα αφού έχει απόσταση από την Παροικιά 15 χιλιόμετρα.

Πούντα.

Παραλία Πούντα Πάρος. Ίσως η πιο γνωστή και δημοφιλής παραλία στην Πάρο. Με θέα, την Αντίπαρο, η παραλία είναι κυρίως γνωστή σε λάτρεις του windsurfing και kitesurfing λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Είναι μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες της Πάρου και δίπλα μπορείτε να βρείτε καφέ, εστιατόρια και διάφορα καταστήματα. Είναι εύκολα προσβάσιμη αφού απέχει από την Παροικιά περίπου 18 χιλιόμετρα.

Κολυμπήθρες.

Παραλία Κολυμπήθρες Πάρος. Στην πραγματικότητα αναφερόμαστε σε 3 μικρές παραλίες. Οι τρεις αυτές μικρές παραλίες συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και για πολλούς οι ομορφότερες της Πάρου. Τα βράχια που μοιάζουν με γλυπτά με θέα στη Νάουσα, σε συνδυασμό με την αμμουδερή παραλία, δίνουν εξωτικό αέρα στην τοποθεσία. Μπορείτε να φτάσετε εκεί εύκολα, αφού οι παραλίες έχουν απόσταση περίπου 10 χιλιόμετρα από την Παροικιά.

Μοναστήρι.

Παραλία Μοναστήρι Πάρος. Μια ακόμα γνωστή παραλία της Πάρου. Η τοποθεσία της, που την προστατεύει από τα δυνατά μελτέμια, σε συνδυασμό με τα ρηχά νερά της, την έχουν κάνει αρκετά αγαπητή στους επισκέπτες του νησιού. Είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά οργανωμένη με ξαπλώστρες. Μεταβείτε εύκολα, μιας και η παραλία έχει απόσταση 15 χιλιόμετρα από την Παροικιά.

Μαρτσέλο.

Παραλία Μαρτσέλο Πάρος. Η παραλία Μαρτσέλο είναι η πιο προσιτή επιλογή για όσους μένουν στην Παροικιά. Μεγάλη παραλία με άμμο και οργανωμένη με ξαπλώστρες. Ελκύει περισσότερο νεανικό κοινό και βρίσκει κανείς, καφέ και beach-bar. Είναι εύκολα προσβάσιμη αφού έχει απόσταση μόλις 4 χιλιόμετρα από την Παροικιά.

Book Now
el